O podjetju

Podjetje MGT center suhe gradnje d.o.o. (prej Prlekija d.o.o.) predstavlja eno vodilnih podjetij severovzhodne Slovenije za uvoz, distribucijo in montažo materialov za suho gradnjo priznanih proizvajalcev kot so: KNAUF, RIGIPS, LAFARGE, KNAUF AMF, KNAUFINSULATION, URSA, VELUX. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 in je bilo med prvimi pri uveljavljanju suhe gradnje tako pri večjih objektih, kot so šole, poslovno-stanovanjski objekti, hoteli, kakor tudi pri individualni gradnji.

Naše poslovanje je razdeljeno na tri področja:

Maloprodaja

Maloprodaja v dveh specializiranih trgovinah za suho gradnjo v Ljutomeru in Murski Soboti, kjer poleg Knauf-a, prodajamo še izolacijo Knaufinsulation, Ursa, Velux strešna okna ter barve Jub, Chromos. Naši prodajalci prisluhnejo vašim željam, vam na vzorcih predstavijo uporabo materialov in pripravijo specifikacije potrebnih materialov. 

Uvoz in veleprodaja

Uvoz in veleprodaja suhomontažnih materialov Knauf , Rigips, Lafarge ..

Montaža

Leta 2002 je bilo ustanovljeno podjetje MGT d.o.o., ki se ukvarja z montažo KNAUF sistema, montažo stropov AMF ter vgradnjo VELUX strešnih oken pri individualni gradnji in pri raznih zahtevnejših poslovnih objektih kot so zasebne ambulante, šole, stanovanja, turistični objekti… Kot podizvajalci sodelujemo z drugimi gradbenimi podjetji, kot so Pomgrad, GIC Gradnje…
Strokovno usposobljena ekipa, odlično poznavanje materialov in večletne izkušnje so garancija za optimalno izpolnjevanje vaših želja.